Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Οι γονείς μαύροι και το μωρό... λευκό;

WHITE BODY BLACK SOUL

Έκπληκτοι έμειναν γιατροί και πατέρας όταν την ώρα του τοκετού, αντίκρισαν να βγαίνει από την κοιλιά της έγχρωμης μητέρας ένα λευκό μωρό με ξανθά μαλλιά με μπλε μάτια!

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως μπορεί να έγινε αυτό. Ένα έγχρωμο ζευγάρι από τη Νιγηρία, έφεραν στον κόσμο ένα μωρό λευκό με ξανθές μπούκλες και γαλανά μάτια!
Ο 44χρονος πατέρας του μωρού Dad Ben είπε: "με το που ήρθε η μικρή στον κόσμο καθίσαμε και οι δυο και την χαζεύαμε". Η μητέρα Αngela, 35 χρονών από έλαμπε από χαρά και είπε ότι είναι ένα μωρό θαύμα!
Ο Ben είναι η αλήθεια, μόλις πρωτοαντίκρισε το μωρό είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου : 'Είναι στ' αλήθεια δικό μου;"
Η νεογέννητη Nmachi με τα μπλε μάτια έχει τρελάνει τους γενετιστές. Η οικογένεια δεν έχει ιστορικό επιμειξίας ενώ δεν τίθεται θέμα απιστίας της συζύγου. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Queen Mary στην Αγγλία ξεκαθάρισαν επίσης ότι το μωρό δεν είναι αλμπίνος. Και των δυο η καταγωγή είναι από τη Νιγηρία και δεν δικαιολογούνται με τίποτα τα ξανθά μαλλιά, παρά μόνο οι μπούκλες!

Οι ειδικοί λένε ότι ακόμα και αν ο πατέρας του παιδιού είναι λευκός και πάλι δεν δικαιολογείται. Η μόνη εξήγηση που μπορούν να δώσουν είναι κάποιοι από τους προγόνους τους να ήταν λευκοί.
Τώρα το ζευγάρι που υπεραγαπάει τη νεογέννητη λευκή κορούλα του πρέπει κατ' αρχήν να εξηγήσει στα δυο αδελφάκια της πως έγινε αυτό και να εξηγεί σε όλους ότι δεν είναι υιοθετημένη....

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου