Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

Άρχισαν τα όργανα...

 
Ένταση για πανό στα Βαρδινογιάννεια! 

"Τι κι αν πρόκειται για αγώνες στίβου; Και μόνο το όνομα «Βαρδινογιάννεια» ήταν ικανό για να προκαλέσει ένταση όσο αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης, κατά την διάρκεια του διεθνούς μίτινγκ στίβου «Βαρδινογιάννεια» που διεξάγεται στο στάδιο του Γάλλου στο Ρέθυμνο, στην μνήμη του πολιτικού και ανθρωπιστή Νίκου Βαρδινογιάννη, φίλοι του Παναθηναϊκού κρέμασαν ένα πανό που έγραφε «Τζίγγερ πούλα».

Φυσικά το περιεχόμενο του πανό δεν έχει καμία σχέση με τον στίβο, αλλά με τα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ, τον πόλεμο των μετόχων και τα όσα συνεπάγονται αυτών. Αμέσως άνθρωποι ασφαλείας του σταδίου μόλις το αντιλήφθηκαν έσπευσαν και το ξήλωσαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί για λίγα λεπτά ένταση ανάμεσα σε αυτούς και τους οπαδούς του «τριφυλλιού», ενώ με την επέμβαση της αστυνομίας έγιναν και τρεις προσαγωγές.

Μάλιστα προς το μέρος των φίλων του Παναθηναϊκού που είχαν κρεμάσει το πανό πήγε και διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος ο παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης".

gazzetta

BOUGELO: Πανό... εντάσεις... "καπετάνιοι"... προσαγωγές... στο ίδιο έργο θεατές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου