Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Η Σάμος στόχος εμπρηστών!

Πριν από μερικές μέρες η Σάμος τυλίχθηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων αλλά και με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από τρία διαφορετικά σημεία και μάλιστα σε μια μέρα όπου έπνεαν άνεμοι έντασης έξι μποφόρ!

Χθες το βράδυ, στο νησί του Πυθαγόρα ξέσπασε μια νέα φωτιά που ακόμη και τώρα μαίνεται ανεξέλεγκτη και συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμα της! Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αυτή τη φορά, οι εστίες ήταν πέντε! Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έντασης μέχρι και επτά μποφόρ!
Δυο φωτιές με πολλά κοινά σημεία… τυχαίο;

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας! Η Σάμος έχει γίνει στόχος! Κάποιοι έχουν βαλθεί να τα κάψουν όλα! Οι εξοργισμένοι κάτοικοι πλέον το λένε ανοιχτά… πρόκειται για καλά οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών!

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια! Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και η πυρκαγιά να σβήσει το συντομότερο δυνατό! Όσο για τα ανθρώπινα χέρια που «κρύβονται» πίσω από τις φλόγες ας ευχηθούνε να μην πέσουν ποτέ στα χέρια μας! 


PS. Πάντως, για να τα λέμε όλα, βρήκαν και τα κάνουν! Σύντομα θα ακολουθήσει «στόλισμα» σε πολλούς! Θα πούμε δυο λογάκια για τον  διακοσμητικό ρόλο των μόνιμων καραβανάδων που μπεκρουλιάζουν μέρα νύχτα στα μπαράκια αλλά και για τους "Miami heat' αστυνομικούς με τα γυαλιά ray ban καθρέφτη που ιδρώνουν κόβοντας κλίσεις για παρκάρισμα, αλκοόλ και ηχορύπανση. 
Μήπως ήρθε η ώρα να τους στείλετε στα βουνά για καμιά περίπολο μπας και σωθεί κάνα πεύκο; Μήπως;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου