Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Σύντροφε... παρ' το αλλιώς!

«Για μένα ήταν μια ιδιαίτερη χαρά που συνάντησα τον κ. Βαρδινογιάννη που για όλο τον κόσμο αποτελεί την ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού».

Κρατηθείτε! Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση που έκανε ο σύντροφος Νίκος Κωνσταντόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟ, Γιώργο Βαρδινογιάννη!
Το ότι είναι εντελώς άσχετος με το τόπι και τα του Παναθηναϊκού το ξέραμε. Το ότι δεν πήρε χαμπάρι πως πριν από δυο ο κόσμος του τριφυλλιού έκανε επανάσταση απαιτώντας από την οικογένεια να πουλήσει την ΠΑΕ, ομολογούμε πως δεν το περιμέναμε! Για ποια ζωντανή ιστορία μιλάει λοιπόν ο σύντροφος; Του Παναθηναϊκού ή του Συνασπισμού;
Καλά όλα αυτά και ωραία γελάσαμε αλλά ας του πει κάποιος εκεί μέσα πως ζωντανή ιστορία δεν είναι οι αποτυχημένοι πρόεδροι των μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού πρωταθλημάτων μέσα σε σχεδόν σαράντα χρόνια!
Ζωντανή ιστορία σύντροφε είναι η φανέλα από μόνη της και ο ηρωικός κόσμος του Παναθηναϊκού που έμεινε όρθιος παρά τις απανωτές αποτυχίες, τις διώξεις, την απαξίωση, την εξορία, τα παλτά, τα ticket club, τους λιπασματάδες, τη λάσπη και τους τουλούμπες!
Άσε λοιπόν το γλείψιμο και τα παραμύθια και παρ’ το αλλιώς γιατί δεν απευθύνεσαι σε πρόβατα ούτε σε κομματόσκυλα! Θα το διαπιστώσεις σύντομα! Που; Στο γήπεδο... αν βέβαια ξέρεις κατά που πέφτει!

Όσο για τον «καπετάνιο» και τις δηλώσεις του περί άδικης αντιμετώπισης του ανιψιού από τον τύπο και τους φιλάθλους, τα λόγια είναι περιττά και πολλές απαντήσεις δεν χρειάζονται!
Για όσους δεν ξεχνούν αυτές δόθηκαν στις 13 Απριλίου 2008 κάπου στο κέντρο της Αθήνας! Σιγά μην τις ξεχάσατε…
Στο μόνο που συμφωνούμε μαζί του είναι στο «είναι άδικη η κριτική που έχει δεχθεί, έδωσε ότι μπορούσε». 
Ναι όντως! Ή κριτική είναι άδικη, θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι εκατό φορές πιο σκληρή! Και ναι, έχεις δίκιο! Έδωσε αυτό που μπορούσε… το απόλυτο τίποτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου